AKTUELLE INFORMATION
AKTUELLE INFORMATION

Seit dem 08.12.21 wird der Zugang zu den Stores auf 2G beschränkt. Die Geschäfte kontrollieren die Nachweise direkt am Eingang.

Der Zugang in das Center sowie in die Geschäfte des täglichen Bedarfs ist weiterhin für alle möglich. Eine Maskenpflicht besteht in der gesamten Mall.

Gastronomieangebote setzen einen 2G+ Nachweis voraus.

HET NIEUWE CENTRO LEGOLAND DISCOVERY CENTER

Begeef u in het LEGOLAND® Discovery Center in de kleurrijke wereld van LEGO® stenen, waarin creativiteit en fantasie geen grenzen kennen. Maak uw eigen LEGO-steentje in de fabriek, ontdek de wereld in het klein in MINILAND, red de prinses in het ‘Koninklijk avontuur‘ en laat een carrousselgondel op magische wijze zweven in ‘Merlijns toverleerlingen‘. Er staan u veel meer speelgebieden, een 4D-bioscoop, en het nieuwe Ninjago-Laser Training Camp te wachten. In oktober is het in LEGOLAND Discovery Center Halloween, met een leuke monsterjacht in MINILAND en een speciale rondleiding door de fabriek met Professor FrankenSTEIN. De spannendste indoor-attracties van Oberhausen nodigen u uit op 2800 m² aan spel en plezier, bouwen en begrijpen, ontdekken en herkennen.

Klik hier voor meer informatie:

Legoland® Discovery Center – boek online en bespaar!